Onwijs Gezond!

Wij zijn Onwijs Gezond!

Gezonde School

Samen hebben wij aan de basis gestaan van het programma ‘Gezonde School Rotterdam’. Een programma waar wij met veel plezier en toewijding aan hebben gewerkt. Met de Gezonde School aanpak, hebben wij een gedegen netwerk opgebouwd en een belangrijk deel van het Rotterdamse scholenbestand kunnen bereiken.

Tijdens de vele gesprekken die wij de afgelopen jaren met leerlingen, ouders, docenten en het management van de scholen hebben gevoerd, kwam telkens een duidelijke vraag naar voren om een meer structurele begeleiding op het gebied van de Gezonde School. De thematiek is namelijk divers, vaak gecompliceerd en door nieuwe inzichten continu aan verandering onderhevig. Deze steeds terugkerende vraag, gecombineerd met onze eigen ambities om zo veel mogelijk kinderen de handvatten voor een gezonde levensstijl aan te reiken, heeft ons doen besluiten om onze vleugels uit te slaan.

Onwijs Gezond!

In 2017 hebben wij daarom Onwijs Gezond! opgericht. Met dit nieuwe initiatief willen wij zoveel mogelijk scholen bereiken en op weg helpen om gezondheid op de kaart te zetten. Met een gedegen en persoonlijke aanpak bieden wij iedere school advies op maat en helpen wij scholen om problemen om te zetten in oplossingen.

Scholen motiveren en inspireren, dat is ons doel!

Saskia van Breugel

Saskia van Breugel

Gezondheidsadviseur

Nienke Chantrel

Nienke Chantrel

Gezondheidsadviseur